Hinnat

Hinnat ovat suuntaa-antavia ja vaihtelevat vastaanoton keston, ajankohdan ja vaativuuden mukaan. Seuraavat hinnat ovat lähinnä hinnaston maksimihintoja, joten usein maksamasi hinnat ovat edullisempia, joten yllätyt positiivisesti. Hinnat sisältävät Kanta-maksun ja e-reseptit. Hintoihin lisätään mahdollisesti lääkärin työaika mahdolliseen esitietojen hankintaan Potilastiedon arkistosta.

Perusvastaanottomaksu kanta-asiakkaille on 105,00 €, Lauantaisin vastaanottomaksu kanta-asiakkaille on 150,00 €, Perustoimenpiteet kanta-asiakkaille maksavat 115,00 €, Tarkkaa hinta-arviota emme pysty antamaan ennen vastaanottoa, jollemme tiedä kaikkia vastaanottoon liittyviä yksityiskohtia(ennen vastaanottoa tapahtuvat potilastietoihin tutustuminen). Laboratoriokokeet, todistukset (25,00-250,00€), lääkärinlausunnot(50,00-250,00€) ja mahdollisesti vastaanotolla annetut lääkkeet laskutetaan vastaanottomaksun lisäksi(30,00-350,00 €). Normaalit ajokorttilääkärintarkastukset maksavat 105,00 €, vanhemmille asiakkaille vaaditut laajennetut lääkärintarkastuslausunnot 125,00 €.
Peruuttamattomat tai alle 24 tuntia ennen vastaanottoa perutut ajat laskutetaan normaalin vastaanottotaksan mukaan. 
Toimistomaksu on 25,00 € (sisältää e-reseptimaksun ja kanta-maksun).
Puhelinneuvonta laskutetaan normaalin vastaanottotaksan mukaisesti(puhelinvastaanotto).
Kanta-asiakkaalla tarkoitamme asiakasta, jonka edellisestä käynnistä on alle vuosi aikaa.


Aloitamme uudelleen Kela-suorakorvauksen antamisen vastaanottotaksoista 1.1.2024 alkaen (tällä tietoa korvaus on 
30,00 €/käynti)
Maksuvälineinä meillä käyvät pankkikortti sekä yleisimmät luottokortit, myös Visa Electron. Pyrimme siirymään pois käteisen käsittelystä, toivomme vain tasarahaa.